Μεταξωτή πασμίνα με felting!

Ημερομηνία: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
 Διεύθυνση: Γιαμουδάκη 17-Ηλιούπολη
Έναρξη: 19:00, Λήξη: 21:00

Μεταξωτή πασμίνα με felting!

Μετά τα εξαιρετικά χαλαρωτικά σεμινάρια felting που έχετε ήδη απολαύσει, σήμερα  θα γνωρίσετε την τοποθέτηση των νημάτων felt στην μεταξωτή πασμίνα και θα δημιουργήσετε τα χειροποίητα κορδόνια και λουλούδια που θα εφαρμόσετε σαν τρέσσα στις άκρες της μοναδικής δικής σας μεταξωτής πασμίνας.

Πρωτοσυστηθήκαμε πριν 7 χρόνια στην Ιταλία. Με κέρδισε με τις απεριόριστες δυνατότητες του, αλλά και γιατί ζωγραφίζω με FELT.

Είναι ταξίδι!!! Είναι παιχνίδι!! Είναι τέχνη!!!

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι με μιά χούφτα μαλλί μερρινός μπορείς να δημιουργήσεις κόσμημα, πασμίνα, θήκες, καλτσάκια, παντοφλίτσες, καπέλα, τσάντες, πορτοφόλια, διακοσμητικά γούρια, κούκλες, ζωάκια, μπρελόκ, παντες για τοίχους, και ότι βάζει ο νούς σας.

Οι βασικές του τεχνικές είναι δύο. Η τεχνική με τις βελόνες (needle felting) και η τεχνική με το σαπούνι και νερό (wet felting). Ο συνδυασμός τους μας δίνει εξαιρετικές δημιουργίες.

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου, φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.


Τα υλικά της δημιουργίας,  δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του σεμιναρίου. 


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής για το σεμινάριο, θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου της επιλογής σας.
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του.

Κόστος σεμιναρίου 20 ευρώ.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία