Καλαπόδι-γούρι τύχης (ΜΚ)

Ημερομηνία: Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017
 Διεύθυνση: Γιαμουδάκη 17-Ηλιούπολη
Έναρξη: 19:00, Λήξη: 22:00

Καλαπόδι-γούρι τύχης  (ΜΚ)

Ξεκινώντας το μηνιαίο εορταστικό κύκλο σεμιναρίων mix art (decoupage-scrapbooking-easy painting-one stroke) ετοιμάσαμε με αγάπη και μεράκι τα σεμινάρια που θα στολίσουν με ποιότητα τα έργα σας.

Στην τρίτη μας εορταστική συνάντηση θα στολισουμε και θα παλαιώσουμε  με baroque διάθεση ένα καλαπόδι γούρι για τα σπίτια μας.

 Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους. 

Το αντικείμενο και τα υλικά διακόσμησης,  είναι επιλογή  των συμμετεχόντων και δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του σεμιναρίου. 


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής για το μηνιαίο κύκλο, θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου σεμιναρίου του κύκλου της επιλογής σας.
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας στον εκάστοτε κύκλο, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για το μηνιαίο κύκλο decoupage, μικτών τεχνικών, scrapbooking, προκαταβάλλεται (30 Euro) με την έναρξη του πρώτου σεμιναρίου του εκάστοτε κύκλου.

Για εσάς που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο και μόνον σεμινάριο :

Κόστος σεμιναρίου 25 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Στο ως άνω κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το αντικείμενο και τα υλικά διακόσμησης του σεμιναρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία