ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο-γνωριμία με ολα τα είδη των κρακελέ

Ημερομηνία: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018
 Διεύθυνση: Γιαμουδάκη 17-Ηλιούπολη
Έναρξη: 18:00, Λήξη: 21:00

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο-γνωριμία με ολα τα είδη των κρακελέ

Το Voyage in Art σας εύχεται ολόψυχα "Ευτυχία και καλοτυχία για το 2018"

Ξεκίνημα στη νέα χρονιά με ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο γνωριμίας μ΄αυτο που όλες σας τρομάζει, το κρακελέ και τα είδη του, καθώς και το συνδυασμό με το αγαπημένο μας decoupage ή τις μεικτές τεχνικές.

Γνωρίστε τις δυνατότητες των κρακελέ,  τη ρομαντική vintage μορφη που προσδίδουν στα έργα μας, ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας, πότε και πού, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε καθώς και τις επιφάνειες που μπορούμε να διακοσμήσουμε περίτεχνα.

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.


Το αντικείμενο και τα υλικά διακόσμησης,  είναι επιλογή  των συμμετεχόντων και θα τα προμηθευτείτε στο χώρο μας.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου  της επιλογής σας.
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του.

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία