ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο ανάγλυφα εφέ με πάστες

Ημερομηνία: Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018
 Διεύθυνση: Γιαμουδάκη 17-Ηλιούπολη
Έναρξη: 18:00, Λήξη: 21:00

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο ανάγλυφα εφέ με πάστες

Το Voyage in Art σας εύχεται ολόψυχα "Ευτυχία και καλοτυχία για το 2018"

Νέο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για όλους εσάς που αγαπάτε τα ανάγλυφα εφέ που δημιουργούμε με πάστες. Γνωρίστε τον τρόπο παρασκευής της δικής σας πάστας από τα ακρυλικά σας χρώματα. Γνωρίστε τις σκαλιστές  λεπτομέρειες που μας δίνουν οι πάστες στο γιαλί. Ξεχωρίστε τις πάστες και τις ιδιοτητές τους και διακοσμήστε τα δικά σας μοναδικά έργα.

 

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.


Το αντικείμενο και τα υλικά διακόσμησης,  είναι επιλογή  των συμμετεχόντων και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο χώρο μας. 


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου  της επιλογής σας.
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του.

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία