Ζωγραφική στα καλοκαιρινά μας παρεό(MC)

Ημερομηνία: Παρασκευή 18 Μαΐου 2018
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 19:00, Λήξη: 21:00

Ζωγραφική στα καλοκαιρινά μας παρεό(MC)

Μετά τα αντικείμενα των σπιτιών μας που διακοσμούμε ξεκινάμε την προετοιμασία για τα καλοκαιρινά μας αξεσουάρ και  ζωγραφίζουμε τα παρεό μας.

Με τη φαντασία μας, τα χρώματα υφάσματος, τα στένσιλ και την τεχνική του background, θα διακοσμήσουμε μοναδικά παρεό, για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας στην παραλία.

 

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής  θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου.

 

Το αντικείμενο και τα υλικά διακόσμησης είναι επιλογή των μαθητών και δεν  συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του σεμιναρίου. 

Κόστος σεμιναρίου 20 ευρώ.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία