Θαλασσογραφία με pouring painting!

Ημερομηνία: Τετάρτη 18 Απριλίου 2018
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 18:00, Λήξη: 22:00

Θαλασσογραφία με pouring painting!

Το ζητήσαμε από την Κλαίρη μας και εκείνη δεν θέλει να μας χαλάει χατήρι!! Δημιούργησε την εικαστική θαλασσογραφία με pouring painting και έρχεται να μας την διδάξει. 

΄Ενα ακόμα εικαστικό σεμινάριο με  προσμίξεις  χρωμάτων και υλικών σε συνδυασμό με  την ιδιαίτερη τεχνική του pouring,  σ ένα ταξιδιάρικο  καμβά-θαλασσογραφία. Θα σας ταξιδέψουμε σε νεες διαδρομές τέχνης,  με την όμορφη διδασκαλία της  Κλαίρης Μπούρμπου και θα καμαρώνετε για το ξεχωριστό δικό σας πίνακα ζωγραφικής - θαλασσογραφία.

΄Ενα χαλαρωτικό εικαστικό σεμινάριο και πάλι στο Voyage in Art σε φιλική ζεστη ατμόσφαιρα.

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

Κόστος σεμιναρίου 40 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής , θα κλείνει .

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία "Pouring painting".

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

 

Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .

Εαν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , λόγω προσωπικού σας προβλήματος, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον τρείς (3) εργάσιμες ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα της επιστροφής των χρημάτων σας. Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από τρείς (3) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τα χρήματα της συμμετοχής σας δεν επιστρέφονται.

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία