Φτιάχνουμε αρωματικά σαπουνάκια

Ημερομηνία: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018
 Διεύθυνση: Γιαμουδάκη 17-Ηλιούπολη
Έναρξη: 18:00, Λήξη: 21:00

Φτιάχνουμε αρωματικά σαπουνάκια

΄Ενα σεμινάριο γεμάτο αρώματα, αιθέρια έλαια, μπαχαρικά, θεραπευτικά βότανα προγραμματίσαμε για όλους εσας που σκέπτεστε για το γάμο ή τη βάπτιση να δημιουργήσετε με τα χεράκια σας τις μπομπονιέρες ή τα αρωματικά σαπουνάκια για τις ντουλάπες σας.

Θα σας διδάξουμε όλα όσα αφορουν τις ιδιότητες των βοτάνων μέσα στο σαπούνι, τις αποχρώσεις των σαπουνιών που θα επιλέξετε, τη δυνατότητα των διπλών σαπουνιών, τις προσμίξεις των φυσικών υλικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, την προστασία των αρωματικών σαπουνιών στο χρόνο.

Μυρίστε τα αιθέρια έλαια και φτιάξτε με τα χεράκια σας δωράκια για τους αγαπημένους σας ή τις δικές σας ιδιαίτερες μπομπονιέρες.

 

 Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου, φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

 

Κόστος σεμιναρίου 25 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 8άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής για το σεμινάριο, θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου της επιλογής σας.


Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία