Βάζο - ρεσώ σε baroque style(MC)

Ημερομηνία: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 19:00, Λήξη: 21:00

Βάζο - ρεσώ σε baroque style(MC)

Καλή μας σχολική δημιουργική χρονιά.

Ξεκινώντας το νέο δίμηνο κυκλο σεμιναρίων για master class δημιουργούς, θα θυμηθούμε βασικές τεχνικές.....όπως decoupage, αχρωμο κρακελέ,  εφέ παλαίωσης με χρώματα λαδιού σε ξυλόγλυπτες γιρλάντες, ζωγραφικές κουρτίνες,θα διακοσμήσουμε γιάλινο βάζο-ρεσώ, και θα δώσουμε το ύφος baroque εποχής.

Η φωτογραφία του σεμιναρίου είναι ενδεικτική....

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής  θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου.

 

Το αντικείμενο και τα υλικά διακόσμησης είναι επιλογή των μαθητών και δεν  συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του σεμιναρίου.

Κόστος σεμιναρίου : 20 ευρώ.

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία