Το χωριό του Αη Βασίλη σε μπότα!!!

Ημερομηνία: Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
 Διεύθυνση: Γιαμουδάκη 17-Ηλιούπολη
Έναρξη: 18:00, Λήξη: 21:00

Το χωριό του Αη  Βασίλη σε μπότα!!!

Ενα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και εμείς ήδη σ΄εορταστική διάθεση! Στην σημερινή μας συνάντηση θα διακοσμήσουμε μ΄ένα ολόκληρο χιονισμένο χωριό τη μπότα μας. Decoupage, πάστα χιονιού , γκλίτερόσκονες, γκλιτεράκια, 3D σπιτάκια, Αη Βασίληδες, ελαφάκια,δεντράκια,φράχτες, δεντράκια και όλα όσα συνθέτουν την εορταστική χιονισμένη ατμόσφαιρα στο χωριό του Αη Βασίλη.

 Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου, φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

Ο συμμετέχων μπορεί να επιλέξει ένα αντικείμενο (μολυβοθήκη, κασετίνα, καδράκι,τετράδιο) της αρεσκείας του. Εάν επιλέξετε κάποιο διαφορετικό αντικείμενο εκτός των περιγραφομένων πιο πάνω,  επιβαρύνεστε το επιπλέον κόστος.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 8άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής για το σεμινάριο, θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου της επιλογής σας.

 

Κόστος σεμιναρίου 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών.


Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία