΄Αναψε το φως των Χριστουγέννων!

Ημερομηνία: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 17:00, Λήξη: 20:00

΄Αναψε το φως των Χριστουγέννων!

΄Αναψε το φαναράκι μας απόψε για να φωτίσουμε το  δρόμο του Αη Βασίλη !!!

Στην προτελευταία συνάντηση των εορταστικών σεμιναρίων μας θα στολίσουμε, με όλα τα καλά του το ρεσώ-φαναράκι μας . Και τέλος θα ανάψουμε τα φωτάκια του για να νιώσουμε νάρχεται ο Αη Βασίλης από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων.

 Η φωτογραφία του σεμιναρίου είναι ενδεικτική......

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής , θα κλείνει .

Κόστος μηνιαίου κύκλου σεμιναριων 25 ευρώ. Στο ως άνω κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά των σεμιναρίων.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία "το θέμα του σεμιναρίου".

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

Κόστος μεμονωμένου σεμιναρίου 20 ευρώ (στο ως άνω κόστος δεν περιλαμβάνονται τα υλικά του σεμιναρίου).

 

Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία