Οι ευχές μιας ξεχασμένης πλώρης!!!!

Ημερομηνία: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 17:30, Λήξη: 22:00

Οι ευχές μιας ξεχασμένης πλώρης!!!!

Οι ευχές μιας ξεχασμένης πλώρης  !!!!

Με τις υπέροχες μεικτές τεχνικές της δασκάλας-καλλιτέχνιδας Κλαίρης Μπούρμπου, συνεχίζουμε τα εορταστικά σεμινάρια τέχνης, στο Voyage in Art.

Σας περιμένουμε να στολίσουμε την ιδιαίτερη κατασκευή ξύλινης πλώρης σ΄ένα μοναδικό σεμινάριο γεμάτο τεχνικές παλαιώσεων-mix art-scrap art και ιδιαίτερων εφέ. Στολίστε τις δικές σας εορταστικές γωνιές με τη vintage πλώρη κι΄αφήστε τους όλους άφωνους.

 

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

Κόστος σεμιναρίου 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών.

Δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής , θα κλείνει .

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία "πλώρη" έως τις  5/12/2018.

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

 

Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι τρείς (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .

Εαν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , λόγω προσωπικού σας προβλήματος, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον τρείς (5) εργάσιμες ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα της επιστροφής των χρημάτων σας. Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από τρείς (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τα χρήματα της συμμετοχής σας δεν επιστρέφονται.

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία