Βενετσιάνικη μάσκα !

Ημερομηνία: Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 17:30, Λήξη: 21:00

Βενετσιάνικη μάσκα  !

Καρναβάλι, απόκριες!!!!!...

Κάτι από Βενετία δε μας έρχεται στο μυαλό??? μα βέβαια. Και θα υποδεχθούμε τις απόκριες με τη δική μας βενετσιάνικη μάσκα διακοσμημένη με τα glitter μας, τα χρυσά 3d liner, τις πούλιες, τα μεταλλικά χρώματα, το αγαπημένο μας decoupage.

Η μάσκα μας θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι ενός καμβά mixed media που θα στολίσει την εορταστική γωνιά του σπιτιού σας.

Ας χαρούμε και φέτος τις Απόκριες με το δικό μας μοναδικό τρόπο της δημιουργίας....

 

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για το δίμηνο κύκλο decoupage, μικτών τεχνικών, scrapbooking, προκαταβάλλεται (40 Euro) με την έναρξη του πρώτου σεμιναρίου του εκάστοτε κύκλου.

Στη διακριτική ευχέρεια του εργαστηρίου Voyage in Art είναι η αλλαγή του θέματος του σεμιναρίου λόγω τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Διευκρινίζεται ότι η απουσία ενός εκ των σεμιναρίων του δίμηνου κύκλου υπαιτιότητα του μαθητή ή του εργαστηρίου, αναπληρώνεται με προφορική συνεννόηση συμμετέχοντος και δασκάλου. Η απώλεια πλέον του ενός σεμιναρίου υπαιτιότητα του μαθητή, δεν είναι δυνατόν να αναπληρωθεί.

Για εσάς που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο και μόνον σεμινάριο :

Κόστος μεμονωμένου σεμιναρίου 30 ευρώ (+ΦΠΑ) συμπεριλαμβάνομένων των υλικών του σεμιναρίου.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία "τον τίτλο του σεμιναρίου" και έως πέντε (5) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank, παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία