ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ζωγραφικων σκιάσεων

Ημερομηνία: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 18:00, Λήξη: 21:00

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ζωγραφικων σκιάσεων

ΔΩΡΕΑΝ η διδασκαλία mixed media ανάγλυφων μοτίβων, σε συνδυασμό με τις ζωγραφικές σκιάσεις pittorico ή vintage σκιάσεων,  (φωτός και σκιάς) σε mdf λαμπαδόκουτο  !

Το προγραμματίσαμε για μία ακόμα φορά, μετά τη δική σας επαναλαμβανόμενη ζήτηση.

Η ζωγράφος Σοφία Δημοπούλου και πιστοποιημένη δασκάλα της τεχνικής ζωγραφικής one stroke, με τις γνώσεις και την  εμπειρία  της, θα σας διδάξει τα σκιερά και φωτεινά σημεία ενός έργου, την ενσωμάτωση decoupage μοτίβου και ζωγραφικού φόντου, τη vintage σκίαση με πατίνες λαδιού, καθώς και το ντεγκραντέ φινίρισμα χρωμάτων.

Γιατί τα έργα μας θέλουμε να γίνονται πίνακες ζωγραφικής, άξια θαυμασμού!

Κόστος υλικων σεμιναρίου 25 ευρώ (+ΦΠΑ).

 

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν να έχουν προμηθευτεί από το Voyage in art ,κόλλα για decoupage, primer ή gesso, πινέλα, ακρυλικά χρώματα, σταμπαδόρους,  σκουρόχρωμη πατίνα λαδιού .

Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί τα υλικά αυτά μπορούν να τα αναζητήσουν στο χώρο του Voyage in Art στην έναρξη του σεμιναρίου.

Εμείς σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ τις γνώσεις μας και εσείς να έχετε μαζί σας την καλύτερη σας διάθεση.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής για το δίμηνο κύκλο, θα κλείνει . Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .
Επίσης, εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο (2) ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου.

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος των υλικών του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία "τον τίτλο του σεμιναρίου" και έως πέντε (5) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank, παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία