Γλυπτική σε λαμπάδες & λαμπαδόκουτα. Αντρική υπόθεση!!!

Ημερομηνία: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 17:00, Λήξη: 22:00

Γλυπτική  σε λαμπάδες & λαμπαδόκουτα. Αντρική υπόθεση!!!
 
Μετα την τεράστια επιτυχία των σεμιναρίων γλυπτικής πηλού με τις  ταλαντούχες καλλιτέχνιδες δασκάλες Πέγκυ Τσάκωκα και της Δέσποινα Εξηντάρη, και την αγάπη που υποδεχτηκατε τις δημιουργίες τους, προγραμματίσαμε  νέα εικαστικά σεμιναρία .
 
Ξεκινάμε τις πασχαλινές μας δημιουργίες με εικαστικές λαμπάδες και λαμπαδόκουτα και την ταξιδιάρικη διάθεση στα φετινά μας δωράκια για τα βαφτιστήρια, αλλά και τους αγαπημένους μας.

Σ΄ένα δημιουργικό τετράωρο-πεντάωρο ή όσο μας πάρει σεμινάριο δημιουργίας εξ΄ολοκλήρου θα γνωρίσετε  την τοποθέτηση του πηλού στο θαλασσινό θέμα του αντρικού σετ λαμπάδας-λαμπαδόκουτου και θα λατρέψετε το εικαστικό αποτέλεσμα της δικής σας δημιουργίας!!!!!
 

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

 

Κόστος σεμιναρίου 40 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών (+Φ.Π.Α).


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής , θα κλείνει .

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία τον τίτλο του σεμιναρίου  έως τις 18/3/2019.

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

 

Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι τρείς (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .

Εαν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , λόγω προσωπικού σας προβλήματος, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον πέντε(5) εργάσιμες ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα της επιστροφής των χρημάτων σας. Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τα χρήματα της συμμετοχής σας δεν επιστρέφονται.

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία