Αντρικη φιγούρα!!!.

Ημερομηνία: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
 Διεύθυνση: -
Έναρξη: 11:00, Λήξη: 14:00

Αντρικη φιγούρα!!!.
 Μετα την τεράστια επιτυχία των σεμιναρίων γλυπτικής πηλού με τις  ταλαντούχες καλλιτέχνιδες δασκάλες Πέγκυ Τσάκωκα και της Δέσποινα Εξηντάρη, και την αγάπη που υποδεχτηκατε τις δημιουργίες τους, προγραμματίσαμε και νέα εικαστικά σεμιναρία .
 Στη σημερινή μας συνάντηση-σεμινάριο θα δημιουργήσουμε την αντρική φιγούρα ενός σίκ κυρίου για ένα αντρική δώρο ή για να συνοδεψουμε την γυναικεία φιγούρα που στο παρελθόν δημιουργήσαμε.
Οι δασκάλες μας θα σας διδάξουν την απόδοση των λεπτομερειών της αντρικής σιλουέτας, του κοστουμιού, τις πτυχές των ρούχων, του καπέλου, τις ζωγραφικές σκιάσεις των φωτεινών και σκοτεινών σημείων της σιλουέτας.

 Λόγω των ταυτόχρονων σεμιναρίων "αντρικής φιγούρας" και "λαχταριστών ψαριών σε ψαροσακούλα" μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο σεμινάρια ή και τα δύο ταυτόχρονα.
Στην περίπτωση που θα επιλέξετε και τα δύο σεμινάρια θα έχετε έκπτωση 10%.
 

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν απολαμβάνοντας παρεϊστικη ατμόσφαιρα με  καφεδάκι και στο τέλος του σεμιναρίου φεύγουν μ΄ένα εντυπωσιακό δημιούργημά καθ΄ολοκληρίαν φτιαγμένο από τα χέρια τους.

 

Κόστος σεμιναρίου 42 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών (+Φ.Π.Α).


Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα και όταν αυτός  συμπληρώνεται ,η λίστα συμμετοχής , θα κλείνει .

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καταθέσετε εξ΄ολοκλήρου το κόστος του σεμιναρίου  σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR 85 0140 2020 2020 0232 0003 406 με όνομα δικαίουχου Αμβροσία Λουκοπούλου και αιτιολογία τον τίτλο του σεμιναρίου  έως και 5 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Επίσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση και την κράτηση της θέσης σας στο 2130292848 ή στο info@artvoyage.gr

Εάν η κατάθεση σας γίνεται από διαφορετική τράπεζα εκτός Alpha Bank παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή "τα εξοδα βαρύνουν τον εντολέα".

 

Για το λόγο αυτό  η δήλωση συμμετοχής σας, να γίνεται έγκαιρα και το αργότερο μέχρι τρείς (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του  σεμιναρίου .

Εαν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας , λόγω προσωπικού σας προβλήματος, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον πέντε(5) εργάσιμες ημέρες, πριν την έναρξή του σεμιναρίου προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα της επιστροφής των χρημάτων σας. Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τα χρήματα της συμμετοχής σας δεν επιστρέφονται.

Δηλώσεις συμμετοχής στο :2130 292848 και στο email: info@artvoyage.gr


Με αγάπη και μεράκι

Σοφία